Nylig kunne hotellkjeden W bekrefte at de åpner sitt nye hotell i Melbourne i løpet av desember. 

W Hotels, som er Marriotts «rebelske» og luksuriøse lifestylehotell får snart et flott nytt hotell i den australske storbyen Melbourne.

w_hotel_433-455_collins_street_view

Hotellet holder til i en New-York inspirert bygning midt i hjertet av byens shoppingdistrikt – nærmere bestemt i Collins street. Hotellet byr på 249 rom og suiter, det har 4 restauranter og barer, en innholdsrik velværeavdeling med spa og treningssenter.

melwh-ewow-suite-4649-hor-clsc

Arkitektene Woods-Bagot og New-York baserte SHoP Architects står bak det urbane designet. Rommene skal gjenspeile kreativiteten og dynamikken i byen. Hotellets høydepunkt er deres ”Extreme WOW Suite”, som fyller hele 15.etasje og er Ws tolkning av en presidentsuite.

melwh-king-guestroom-4650-hor-clsc

Et annet høydepunkt er hotellets restauranter og barer. Warabi er hotellets intime japanske restaurant som fokuserer på sesongens råvarer og kortreiste ingredienser. Lollo skal styres av en foreløpig Ikea navngitt kjendiskokk. Curious blir cocktailbaren hvor hvor kultur, musikk og drinker møtes i en herlig symbiose. Culprit er café på dagtid, og transformeres til en vinbar når mørket senker seg.

melwh-woo-bar-4651-hor-clsc

I 14 etasje finnes svømmebasseng og bar. Skal man sammenligne med andre W hoteller blir det her velsmakende cocktails og storslagen utsikt.

w_hotel_433-455_southbank_view_1