Følg ekstra med på denne viktige informasjonen som er litt kritisk for vår virksomhet.

På BusinessClass.no har vi et hotellsøk som sikrer deg et enormt utvalg på bra hotell over hele verden – til de beste prisene. Dette fordi vi sammenligner samtlige viktige hotell leverandører, som Booking.com, Hotels.com og mange andre. Det er mye å spare på å sammenligne og vi gjør denne jobben veldig enkel.

Vi håper du som medlem kan bruke dette søket når du skal søke opp dine hotell opphold både til jobb reiser og til ferie reiser.

BusinessClass.no er en virksomhet som ikke er kommersiell per i dag, men der vi har store kostnader til server hosting (vi hadde en stor og kostbar server-omlegging nå på forsommeren) til redaksjonell virksomhet og til tekniske issues, GDPR, spennende funksjonalitet som Upgrade Guru etc.

Om du søker opp og bestiller dine hotell via vår hotelltjeneste, vil den moderate kickback´en vi mottar bidra til å dekke kostnaden til drift av forumet, samtidig som at det kan bidra til at vi også utvikler nye spennende tjenester.

Vi håper du kan i det minste teste vårt søk når du skal bestille hotell, og om prisen ikke er dårligere – bestill via vår link, det er veldig verdsatt og du bidrar til at BusinessClass blir enda bedre.

Test søket her

PS: hotellsøket kommer i enda bedre og oppdatert versjon i løpet av høsten. Men prisene forblir like lave 🙂

Stor takk fra hele BusinessClass-teamet.