Hotellgruppen Edwardian Hotels investerer over 300 millioner pund i sitt nya hotellflaggskip; The Londoner som i følge eierne blir verdens første» super boutique hotell».

Hotellet befinner seg i hjertet av Londons West End distrikt, i det verdensberømte Leicester Square området, og skal etter planen åpnes i løpet av 2020.

The-Londoner_building

5-stjerners hotellet får 350 rom inkludert 35 suiter og en tårnsuite. Hotellet er betydelig større enn hva som er et typisk for et boutiquehotell. Grunnet restriksjoner, vil hotellet ha seks etasjer under bakkenivå. Den nederste etasjen befinner seg 30 meter under bakken.

NETT-the-londoner-news-story-iceberg-hotel_17102019095902-2-1

Tanken er at hotellet skal sette en ny standard for dagens luksushoteller ved at det gjenspeiler det pulserende livet i byen. Herunder arkitektur, innredning, matutvalg og fasiliteter. Hotellet byr på 6 restauranter – inkludert en bar og en taverna, en moderne japansk lounge bar med takterrasse og ildsted. Det finnes også et underjordisk spaanlegg, to kinoer, møterom og en ballsal med kapasitet for over 1.000 personer.

The Londoner_interior

The Londoners innredning er det designbyrået Yabu Pushelberg som står bak. De står for øvrig bak innredningen på de fire Four Seasons hotellene på Manhattan, New York. Miksen av sjarmerende intelligens med britisk følelse, gjennomtenkte fellesområder, matsaler og hotellrom skal forbedre hverdagslivet for gjestene, hevdes det i presentasjonen fra hotellet.

Alle hotellrom har vinduer fra gulv til tak, og har ulike kunstverk som pynt.

The Londoner.2_interior

The Londoner er medlem i Preferred Hotels & Resorts Legend Collection. Hotellets romspriser starter fra £500 per natt for et standardrom. Tårnsuiten får en pris på opp mot £10.000 per natt.

BusinessClass gir deg de beste prisene på hotell ved å søke hos alle hotellformidlere. Finn den beste prisen på The Londoner ved å søke her.