United Airlines har nylig lansert et helt nytt måltidskonsept i sine United Clubs-lounger. Fokus ligger på ferske råvarer, varisjon og kvalitet. Det nye konseptet kommer gradvis til å erstatte tidlige matutvalg og først ut blir United Club på Chicago O’Hare.

Etter Chicago kommer det nye matprogrammet til å introduseres på de sterre flyplassene i USA og kommer på sensommeren i år til å tilbys i Houston, Denver, New York Newark, Los Angeles, San Francisco og Washington Dulles. Mot årets slutt kommer konseptet til å være implementert i samtlige  United Club-lounger i verden. All mat inngår i loungebesøket.

Matutvalget varierer avhengig av tid på døgnet. På morgenen kommer man eksempelvis til å finne gresk vaniljeyoghurt, scones, melk og frokostblandinger, bagels, hardkokte egg, havregrøt og fersk frukt.

PÅ ettermiddagen kommer man til å finne eksempelvis hummus, salat med varierende innehold, dagens suppe, tørket frukt, brdd og brownies.

I løpet av året kommer United også til å introdusere et nytt premiumutvalg av drikker for kjøp i loungene hvilket inkluderer øl, vin og ulike spritsorter. Blant merkene kommer man til å finne Laurent Perrier Champagne og viner fra Trinchero Family Estates.

United Airlines United Club - Hummus

United Club – Hummus

Foto: United Airlines

United Airlines United Club - Greek Yoghurt

United Club – Greek Yoghurt

Foto: United Airlines

United Airlines United Club - Scones and Bread

United Club – Scones and Bread

Foto: United Airlines

United Airlines United Club - Hard-Boiled Eggs

United Airlines United Club – Hard-Boiled Eggs

Foto: United Airlines

United Airlines United Club - Seasonal Healthy Salads

United Airlines United Club – Seasonal Healthy Salads

Foto: United Airlines

United Airlines United Club - Hot Old-Fashioned Oatmeal

United Airlines United Club – Hot Old-Fashioned Oatmeal

Foto: United Airlines

United Airlines United Club - Brownie Brittle

United Airlines United Club – Brownie Brittle

Foto: United Airlines