Belmond kunngjorde forleden sine tre nye Grand Suites ombord på den legendariske Venezia Simplon-Orient-Express som er klare til 2020-sesongen. De nye suitene, Wien, Praha og Budapest, har fått navn etter ikoniske europeiske byer som passerer toget hvert år.

Luksusen ombord henspiller på det ikoniske togets historie. Her finnes håndbroderte puter, intrikate utskjæringer i eksklusive treverk.Suitene byr på egne bad, dobbeltsenger og egen stua. Alt med gulvvarme for optimal komfort.

Med de tre nye Grand Suites vil det totale antallet suiter ombord på toget øke til seks, sammen med de tre eksisterende; Venezia, Istanbul og Paris, som også er vinnere av ‘AHEAD: verdens beste suite 2019’.

Gary Franklin, administrerende direktør i Belmond Trains & Cruises, sier i en pressemelding, “som med alt ombord på Venezia Simplon-Orient-Express, er designet er opplevelsen ombord forsiktig fornyet uten at det unike og art-deco-designet fra 1920-tallet er vekk. Hver suite henter inspirasjon fra romantikken, eventyret og stilen i hver eneste større europeiske by vi reiser til. Suitene gir den enkelte byopplevelse liv, enten det er Karlsbroen i Praha eller utforsker den kontrastfylte og gotiske arkitekturen i Budapest.

Vienna_Rev-01

Ombord kan man nyte førsteklasses service, egen døgnet-rundt butlertjeneste, de beste Champagner, eksklusive måltider, spesialutviklede toalettartikler, badekåpe og ikke minst transport til og fra toget.

Venezia Simplon-Orient-Express kjører gjennom hele Europa fra mars til november og til Istanbul en gang i året.

Prislappen på en slik togtur er omtrent 70.000 kroner.