TAP slapp forleden nyheten om at de kommer til å tilby et nytt kabinproduktn på sine kortere ruter, nemlig Economy Xtra, som er navnet på produktet som plasserer seg mellom economy og business class. Det nye produktet er allerede å finne på selskapets nye langdistansefly, Airbus A330 neo, men nå blir det også finne på de mindre flyene. 

Den største og viktigste forskjellen fra vanlig economy class, er benplassen. I Economy Xtra er avstanden behagelige 33 tommer mot de trange 28 tommer som til by på ordinær economy.

Skjermbilde-2019-10-24-kl.-19.29.25-1000x536

I tabellen under kan du se flere fordeler med å reise Economy Xtra.

Economy Xtra Economy
Ekstra benplass 33 tommer 28 tommer
Mulighet til å booke rad 1 Ja Nei
Større seter Ja Nei
Justerbar nakkestøtte Ja Nei
Strømuttak og USB-port Ja Nei
Holder på brettet Ja Nei
Måltider og drikke Varmt måltid og drikke Snacks og drikke

 

Reisende med bestilling i Classic eller Plus, med Miles & Go Gold status og Navigator TAP er automatisk differensiert og får en bedre opplevelse takket være Economy Xtra. Dem som har booket Basic eller andra rabatterte bookingklasser kan betale et mellomlegg for å nyte fordelene i Economy Xtra. Dette kan gjøres i forbindelse med booking eller på et senere tidspunkt.

Skjermbilde-2019-10-24-kl.-19.30.09

TAP tilbyr alle passasjerer i economy class en unik upplevelse med sin servering av portugisiske, og ikke minst, basert på den reisendes valg, fra alt fra en snacks til et fullstendig måltid. Flyselskapet satser på en differensiering mellomservicen basert på konfigurasjonen og bookingklasse.

Den nye kabinproduktene blir å finne ombord på selskapets Airbus A319, A320, A321 og A321LR.