Flyreiser er i disse dager ikke så aktuelt for de fleste av oss, men det kommer bedre tider, og fra tid til annen dukker det opp hyggelige tilbud. Vi har funnet en god deal med TAP Air Portugal som tar deg fra Oslo til New York og hjem for i underkant av 13.000 kroner – i Business Class.

Eksempelvis fant vi utreise 11.november fra Oslo Lufthavn Gardermoen kl. 12:45 via Lisboa og videre til New York (JFK) med ankomst kl. 20:00 (lokaltid), og hjem fra New York (EWR) kl. 18:05 den 17.november, via Lisboa med ankomst Oslo Lufthavn Gardermoen 11:55.

Executive Class på TAP Air Portugal byr på komfort og privatliv med en setekonfigurasjon på 1 – 2 – 1.  Dersom man reiser alene foreslår vi å velge seterad 2, 4, 6 eller 8 hvor du får seksjonen med bord, leselampe og strømuttak mot midtgangen. Disse setene gir best privatliv – særlig hvis du ønsker å sove mest mulig i løpet av flyvningen. Reiser man to sammen vil vi anbefale de to setene i midten. Husk at annen hver rad har setene tettere på hverandre.

Her kan du lese mer om TAP Air Portugals Executive Class.

TAP-Air-Portugal-A330neo-Business-Class

Prisen på reisen er 12.987,- kroner, og må sies å være rimelig. Det er mulig å bestille reiser med dette tilbudet til og med februar 2021.

Skjermbilde 2020-03-23 kl. 18.58.51

Tap Air Portugal har omtrent samme priser til Boston, men disse krever at du har en stopover på minimum én natt i Lisboa.

Søk og bestill direkte hos TAP Air Portugal.

Flyvningen fra Lisboa til New York gjøres med en av selskapets nye Airbus A330-900neo som ble levert med deres nye kabinprodukt som du kan se i filmen under.