I samarbeid med stjernekokk Alexandra Müller presenterer Swiss nye kulinariske opplevelser ombord på First- og Business Class. Denne gang er fokuset på regionale spesialiteter fra kantonen Fribourg.

Under det populære programmet «SWISS Taste of Switzerland» vil det sveitsiske flyselskapet lansere nye menyer for sine Business og First Class reisende på langdistanserutene.

De nye menyene startet denne uken og skal var ett halvt år frem i tid.

Denne gangen har SWISS valgt å samarbeide med Michelin-stjerne kokk Alexandra Müller fra «Romantik Hôtel L’Etoile» i Charmey. Her serveres det i stor grad moderne fransk mat med vekt på lokale regionale spesialiteter fra kantonen Fribourg i det vestlige Sveits.

SWISS-Hotel-1

I First Class har Müller laget et utvalg av forretter og hovedretter som inkluderer purre med eggeplommekrem og trøffelvinaigrette, etterfulgt av viltkjøtt med en surdeigsbrød og Botzi-pærer (som er en kjent delikatesse i kantonen Fribourg).

Swiss-TasteofSwitzerland_Meal-2

Til dessert kan reisende velge mellom en hvit eller mørk sjokolade Toblerone-mousse med Berton kjeks eller marengs fra det lokale bakeriet «Angélo Rime». I tillegg til dette tilbys andre populære spesialiteter fra Fribourg-regionen, som saucisson du Vully (pølse) og moitié-moitié fondue.

Swiss-TasteofSwitzerland_Dessert-3

Business Class-reisende kan forvente enn saftig entrecôte tataki med rødbet og pæresalat og Gruyère-muggost. Hovedretten er stekt biff med demi-glace (saus) og søtpotetpuré. Til dessert serveres en Yuzu-sitronmarengspai med kantonen Fribourgs berømte Gruyère-krem.

Selvfølgelig er det også nyheter for ostelskere. De nye måltidene blir avrundet med noen regionale spesialoster levert av små lokale osteprodusenter.