SWISS åpnet nylig ny lounge i ny stil med et alpint tilsnitt og et moderne mat- og drikkekonsept i terminal A på Zürich flyplass.

Den nye SWISS Alpine Lounge er tilgjengelig for Miles & More Senators og Star Alliance Gold medlemmer, sammen med Business Class-reisende på SWISS og andre Lufthansa Group flyselskaper.

Den 500 kvadratmeter store SWISS Alpine Lounge har den tidligere plasseringen av First Class Lounge i flyplassens terminal A, og har plass til opptil 100 reisende.

En sveitsisk fjellhytte…
Zürichs nye SWISS Alpine Lounge blander all sjarmen til en rustikk, men samtidig moderne fjellhytte med bekvemmelighetene og stilfunksjonene til de kjente SWISS-loungene. Spesielt oppmerksom er de lyse treelementene og de skreddersydde møblene, mye av det håndlaget av sveitsiske håndverkere. Tepper og putetrekk av høy kvalitet i alpin stil er også håndlaget og hentet fra små sveitsiske produsenter. Store felles trebord understreker den hytteaktige stemningen, mens de høye vinduene har fantastisk utsikt over flyplassområdets oppstillingsplass.

Et moderne mat- og drikkekonsept rundt en rustikk ovn
SWISS har også tatt en ny retning med lungens nye matkonsept. Midtpunktet i den nye SWISS Alpine Lounge er en rustikk ovn hvor sesongens retter tilberedes. Drikke som tilbys inkluderer et utvalg av lokale sveitsiske viner og brennevin.

550813550814_v1550812