Fly fra Oslo til Dubai med Lufthansa i Business Class til under 10.000 kroner eller til Bangkok for under 13.000 kroner -også det i Business. Dette er noen av mange eksempler på hyggelige priser som er tilgjengelig hos Lufthansa frem til 22.november.

Vi i BusinessClass har funnet en veldig god deal hos Lufthansa – i alle tre premiumklasser til spennende destinasjoner verden over. Vanligvis er kampanjepriser låst til bestemte datoer, noe som gjør det utfordrende å bestille billetter med den usikkerhet vi nå opplever. Lufthansa har imidlertid forstått dette og tilbyr nå uvanlig gode priser med fleksibilitet inkludert. Og her er det noe for enhver lommebok, fra Premium Economy via Business Class til First Class. Lufthansas søsterselskap Swiss tilbyr for tiden en lignende kampanje.

Frem til 22. november kan man sikre billetter til svært gode priser for reiser helt frem til 31. oktober 2021. Hvis det skulle bli behov for å endre dato kan det gjøres kostnadsfritt helt frem til avreisedagen for nye datoer frem til 31. desember 2021. Vi blir ikke overrasket om denne fristen utvides ytterligere, så dette kan være tidenes mulighet for å sikre seg en reise til en svært fordelaktig pris i enten premium Economy, Business Class eller First Class.

Kampanjeprisene forutsetter at man er to som reiser sammen. Det er ingen krav om minimum opphold på destinasjonen, men man kan maksimalt være borte i tre måneder. Tilgjengeligheten på ledige datoer for kampanjeprisene er uvanlig god.

Her finner du kampanjesiden med alle tilbud.

Priseksempler for to personer:

Premium Economy:

 

Business Class:

 

First Class:

 

Slik ser det ut på de ulike klassene ombord hos Lufthansa:

Premium Economy:

First flight with Lufthansa Premium Economy Frankfurt-Washington

 

Business Class:

CGI: Lufthansa Business Class, Kabine 2012, 747-8 // CGI: Lufthansa Business Class, cabin 2012

 

First Class:

Lufthansa First A380