Stelia Aerospace har lansert et nytt Business Class-sete som setter en ny standard for komfort ombord på narrow-body fly. 

Airbus-eide Stelia Aerospace viste nylig frem et nyutviklet Business Class-sete ved navn «Opera». Det nye setet er spesielt utformet for fly med én midtgang – såkalte narrow body fly. 2020_09_OPERA_BUSINESS_CLASS_SEAT_SLEEP

Foto: Stelia  Aerospace

Det nye produktet tilbyr et av de bredeste fully-flat setene i et narrow body fly. Nøye utvalgte materialer er benyttet for å gi best mulig ergonomi og komfortopplevelse for passasjerene.

Her er flere høydepunkter:

  • En sjenerøs 20-tommers høyoppløst underholdningsskjerm.
  • Dør som kan lukkes.
  • Et ekstra stort bord.
  • Justerbart armlene og belysning.
  • Ekstra oppbevaringsmuligheter, blant annet for laptop´er eller nettbrett.

 

2020_09_OPERA_BUSINESS_CLASS_SEAT_WORK

Foto: Stelia Aerospace

”Med Opera kan flyselskap som benytter narrow-body på transkontinentala ruter tilby sine kunder en ekstra bekvem reise som frem til nå har vært å finne på wide-body fly. Ved å kombinere utforming, effektivitet, er det nye setet et stort steg fremover i flyindustrien», uttalte Thierry Kanengieser, Vice President Cabin Interior hos Stelia Aerospace i en pressemelding.

2020_09_OPERA_BUSINESS_CLASS_SEAT_STOWAGE

Det er stor sannsynlighet for at dette kabinproduktet kan bli et vanlig syn på fremtidige langdistansefly i denne klassen. Eksempelvis på Airbus A321LR. Både SAS og British Airways har planer om å benytte disse på interkontinentale ruter.

Ta en titt på videoen under. Da får du et enda bedre inntrykk av det nye kabinproduktet.

https://www.stelia-aerospace.com/wp-content/uploads/2020/10/2020_10_STELIA_OPERA_BC_SEAT_VF_BD.mp4?_=1