Soho er en eksklusiv privatklubb for dem som jobber i kreative bransjer. Oftest er disse klubbene kun åpne for deres medlemmer, men Soho House Istanbul er et unntak. Hit kan alle komme. 

Soho House Istanbul åpnet dørene i 2015, og er nå kjent som et av byens beste hoteller. Hotellkomplekset befinner seg i Istanbuls kunstnerdistrikt, Beyoğlu, og består av tre bygg. Et av dem er klubbhuset Palazzo Corpi, med aner helt tilbake til 1800-tallet. Dette var frem til 2003 det amerikanske konsulatet.

01a-soho-house-istanbul-explore-the-house-hero-3

Hotellet har 87 rom, en restaurant og bar, et spa, treningssenter, et tradisjonelt hamam og ikke minst et svømmebasseng på taket.

76811689

Soho er kjent for sin elegante og eksklusive innredning. Interiøret skal skape en mest mulig hjemmekoselig følelse for dem som besøker hotellet. Samtlige gjesterom er innredet i modernestil og byr på bekvemmeligheter sim king-size senger og sengetøy i egyptisk bomull. 76799503

Hotellets restaurant, Cecconis, har sitt opphav fra Venezia og tilbyr moderne italiensk mat. her serveres blant annet håndlaget pasta, cicchetti, skalldyr og andre retter fra det nordlige Italia. Det finnes også en lounge og bar med uteservering og flott utsikt over den vakre historiske bygningen Palazzo Corpi.

03a-soho-house-istanbul-eat-and-drink-hero-2

Hotellets spa, Cowshes Spa, tilbyr gjestene en rekke velværebehandlingar. Gjester kan også besøke hotellets tyrkiske hamam.

03b-soho-house-istanbul-eat-and-drink-navaah

Soho House Istanbul er et utmerket valg for dem som ønsker å bo eksklusivt og få en opplevelse litt utenom det vanlige.

BusinessClass.com gir deg de beste prisene på hoteller verden over. Her finner du den beste prisen på et opphold på Soho House Istanbul.