1. Det nærmer seg ferietid, og selv om mange flyreiser er avbestilt, vil utvilsomt kabinkofferter benyttes flittig til weekendturer og ferier – selv om reisen kanskje foregår på skinner eller med bil. Magnus Nilsson hos TUMI deler her sine beste pakketips med BusinessClass sine lesere. 

På flyreiser ønsker mange å ha med seg kabinkofferten inn – særlig er dette viktig dersom man har kort forbindelse før neste fly. Innsjekket bagasje kan da risikere å ikke komme med. Samtidig sliter flyselskapene med at passasjerene tar med seg mer enn de egentlig har lov til til. Stort sett har man lov til å ha med 8 kg i godkjent størrelse som ofte er 55 x 40 x 23 cm. Og nettopp derfor er det viktig å prioritere når man pakker, men hvordan pakker man smartest? Det er åpenbart ikke noe entydig svar på dette, men Magnus Nilsson, salgsansvarlig hos TUMI har god kunnskap om temaet.

    • – Vi har jobbet mye med å lage produkter som fungerer best mulig for våre kunder. Det skal være enkelt og smidig – uansett type reise, forteller Nilsson og trekker frem at alle lommer, håndtak, glidelåser og oppbevaringsrom er gjennomtenkt til minste detalj.

 

    • – Vi har laget to videoer som vi håper BusinessClass sine lesere kan ha glede av neste av de skal pakke. I butikker som selger våre produkter bistår de ansatte også gjerne med kunnskap om «pakketemaet», sier han.

 

    • – Generelt anbefaler vi alltid å bruke pakkeposer – de kommer i mange ulike varianter og gir deg oversikt. Kjøp dem i ulike farger så kan du enkelt finne det du leter etter. Vær også nøye med å rulle og brette klærne sammen slik at du pakker minst mulig luft. Skal du ha med dress, pass på å vrenge armene inn i dressen, og ikke plassere tyngre gjenstander oppå en dress. Tyngre ting som sko hører best til i ytterkant av kofferten – sammen med toalettveske og andre småting. Jeg anbefaler eksempelvis å utnytte plassen inni skoene til oppbevaring av småting, avslutter Nilsson.

 

 

For menn:

For kvinner: