I løpet av 2020 skal flere spennende hotell åpnes i verdensmetropolen New York. I forrige uke skrev vi om Amans nye flaggskiphotell på Manhattan. Denne uken retter vi blikket mot Six Senses New York.

Six Senses Hotels & Resorts, som er en del av Intercontinental Hotel Group og har i dag 19 hoteller spredt rundt om i verden – mange av dem på litt usjenerte plasser hvor man langt på vei sikres et fredelig opphold. Men nå satser de på å tilføre smeltedigelen New York noe nytt og spennende med nye urbane og elegante hotell som blir å finne på Manhattans West Chelsea, langs High Line. Her vil hotellgjestene kunne nyte en storslagen panoramautsikt over New York skyline, Frihetsgudinnen og Hudson River.

Hotellet er designet av den danske arkitekten, Bjarke Ingels og har et unikt design i form av sine «vridde tårn». Hotellet fyller 10 av etasjene i de unike byggene. De resterende etasjene skal fylles med sosiale fellesområder med cafeer, restauranter, juicebar, spa og ikke minst co-working plasser.

Six-Senses1

Holdbarhet er et nøkkelord for Six Senses. Interiøret er designet av velrennomerte Gilles & Boissier. Tanken er at de nøytrale fargene og valget av naturlige materialer som kombineres med blant annet lyse tregulv skal skape en følelse av fred og ro i kontrast med de omkringliggende dramatiske skyskraperene.

Six-senses4

Six Senses er en av hotellgrupperingene i verden som alltid utmerker seg for sine eksepsjonelle spa og velværeavdelinger. I dette hotellet blir denne avdelingen på hele 4.100m2. Hotellets full-service spa tilbyr gjestene blant annet en unik ”vibroacoustic meditation dome”, «magnesium svømmebasseng», fitness center og yoga studio. I tillegg finnes også en klinikk som tilbyr både vestlige og asiatiskinspirerte behandlinger.

Six Sendes New York har foreløpig ikke publisert dato for åpning, men sier de sikter seg inn mot slutten av 2020.