Et nytt Champagnemerke lanseres om få dager sammen med flere forbedringer for de reisende i First Class. 

Reisende i First Class hos Singapore Airlines kan se frem til å få servert den eksklusive Taittinger Comtes de Champagne i First Class fra og med 27.oktober.

Champagnehuset Taittinger produserer den eksklusive Comtes de Champagne Blanc de Blancs kun de årene når druehøsten er på sitt ypperste. Druene som benyttes er Chardonnay, og disse hentes inn fra fem grand-cru vingårder. Og det er utelukkende druesaften fra første pressing som finner veien til flaskene som for øvrig har en prislapp på 1.795,- kroner på Vinmonopolet. Produksjonen er under strenge kriterier for å garantere at kvaliteten er på topp. Champagnen som produseres i et lavt antall flasker har også minst 8 – 10 års hviletid bak seg før de kan nytes ombord i Singapore Airlines.

Valget av denne Champagnen er gjort via en rekke blindsmakinger av kjente viner fra berømte regioner. Panelet består av eksperter slik som Michael Hill-Smith, Jeannie Cho og Oz Clarke, som alle falt for Comtes de Champagne sin smak og kvalitet.

Årlig serverer Singapore Airlines 350.000 flasker champagne ombord på sine flygninger. Comtes de Champagne kompletterer de to nåværende i First Class, Dom Pérignon og Krug Grand Cuvée, som begge har begeistret mang en passasjer ombord.

Comtes de Champagne vil først være å få ombord på flygninger til Auckland, Beijing, Delhi, Dubai, Melbourne, Mumbai, Seoul, Shanghai og Tokyo (Haneda) i perioden 27.oktober til 20.februar 2020. Etter dette vil den også være å finne på andre destinasjoner som betjenes av Singapore Airlines.

Introduksjonen av Comtes de Champagne er en del av selskapets planer om å forbedre First Class produktet. Fra midten av november kommer det også nye amenity kit, og neste år vil kaviarservicen være å finne på flere flygninger.

Prestige rosé

Prestige rosé