Singapore Airlines (SIA) har sammen med det Singapore-baserte helsemerket COMO Shambala lansert spesialutviklede retter for utvalgte flyvninger fra september 2019.

Reisende ombord kan se frem til en meny med sunne og velsmakende retter, som hver er designet spesielt for å gi næring til kroppen og motvirke stresset på kroppen flyturen innebærer.

Ingredienser med mange antioksidanter og mikronæringsstoffer, for eksempel kiwi, yoghurt, rødbeter og jordbær, brukes i retter som styrker immunforsvaret og hjelper passasjerer til å føle seg mer uthvilt etter en lang flytur. Andre ingredienser hjelper sirkulasjon og god fordøyelse for å gjøre reisen mer komfortabel.

Førsteklasse og forretningsreisende vil ha tilgang til den sunne menyen på utvalgte ruter med avganger fra Singapore til Hong Kong, Frankfurt, London, Melbourne, Perth og Sydney. Rettene vil også være tilgjengelige for forhåndsbestilling via ‘Book the Cook’ for reisende i første og forretningsklasse, samt Premium Economy på alle ruter med avganger fra Singapore.

Coconut-Poached-Fish-1000x667