I disse dager er det premiere på Singapore Airlines sin nye Premium Economy som som byr på en rekke attraktive fordeler.

Hele 38 tommers benplass gjør langturen vesentlig hyggeligere. Og det sammen med servering av Champagne og mulighet for forhåndsbestilling av mat, og et svært godt underholdningssystem blir turen en fornøyelse skal vi tro Singapore Airlines som har investert svimlende 650 millioner kroner i konseptet.

– Vi har gledet oss til å rulle ut Premium Economy, forteller Henrik Hanevold, salgssjef for Singapore Airlines.

– Det er en tydelig etterspørsel i markedet etter økt komfort, samtidig som en del kunder opplever business som litt for dyrt. Med nye Premium Economy har vi et godt alternativ – ikke bare for privatpersoner som ønsker en oppgradering, men også for bedriftskunder som ønsker det lille ekstra, sier Hanevold.

Singapore AIrlines A380-kopi

Singapore Airlines startet utrullingen av Premium Economy i Europa fra Heathrow den 28. august.

Et vanlig economy class sete byr til sammenligning på 32 tommers benplass – noe som er bransjestandard. Dermed byr Premium Economy på drøye 15 cm bedre benplass. Som premium Economy passasjer kan man velge mellom hele ni ulike retter gjennom ”Book the cook”. I tillegg får man ta med seg 35 kilo bagasje, og får både prioritert innsjekking og prioritert ombordstigning når man flyr Premium Economy.

Premium Economy koster fra 4 000 kroner mer enn økonomiklassen for en reise t/r Singapore, og fra 5.000 kroner mer for en reise t/r Australia.