Fra midten av mars vil SAS EuroBonus medlemmer kunne opptjene poeng når de velger å reise med Flytoget til og fra Oslo Lufthavn.

– I 2015 hadde vi 9.8 millioner SAS-passasjerer som reiste til og fra Oslo Lufthavn. EuroBonus-medlemmer som velger Flytoget som transportalternativ til og fra flyplassen vil nå kunne opptjene EuroBonus poeng hver gang de tar Flytoget. Flytoget er et godt og miljøvennlig alternativ, og jeg er svært glad for at vi har inngått denne samarbeidsavtalen, sier Eivind Roald, konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS.

Flytoget hadde i 2015 6.6 millioner reisende til og fra Oslo Lufthavn og administrerende direktør Linda Bernander Silseth forteller at majoriteten av Flytogets reisende har EuroBonus medlemskap.

Syv av ti Flytoget-passasjerer er EuroBonus medlem.

Allerede fra midten av mars vil EuroBonus medlemmer kunne opptjene poeng når de kjøper billetter gjennom Flytogets app. Samtidig jobbes det videre med å utvikle flere inntjeningsløsninger og betalingsmuligheter, blant annet integrasjon i SAS sin egen app og øvrige bestillingskanaler, og partene er opptatt av å jobbe sammen om innovasjon. – Dette er enda et skritt i retning av å tilby våre kunder en enklere og sømløs reise. Som strategisk samarbeidspartner for SAS er Flytoget et naturlig valg. Vi deler samme fokus på sikkerhet, punktlighet og service og vi har mange av de samme kundene, de som reiser ofte, sier Eivind Roald.