Ritz-Carlton åpnet i forrige uke sitt nye hotell i Budapest i Ungarn.

Med en beliggenhet midt i byens shopping og kulturelle distrikt, byr det nye hotellet også på gangavstand til elven Donau og flere historiske steder som er vel verdt å besøke.

iStock_000019787981_XXXLarge.png-720x480

– For oss er det et privilegium å åpne hotell i Budapest, uttaler Hervé Humler, toppsjef hos The Ritz-Carlton. – Vår høye standard er velkjent over hele verden og nå gleder vi oss over å bringe dem til et helt nytt marked. Budapest er en ekstraordinær by og vi gleder oss over oppstarten.

Elegant_guestroom_dayveiw.png-720x480

Hotellet er en del av en historisk bygning fra 1914, og byr på 170 rom og 30 suiter med flott utsikt mot den tredje største kirken i Ungarn – St Stephens Basilica.

Selv om bygningens originale uttrykk er vel ivaretatt, byr hotellet på et tidsriktig uttrykk.

Reception.png-720x540

I 8 og 9 etasje er en The Ritz-Carlton Club Lounge på plass med egen concierge service, og ikke minst mat og drikke tilgjengelig hele dagen.

Club_lounge.png-720x432

The Kupola Lounge, som er beliggende i bygningens glass kuppel byr på frokost eller lett lunsj med flott utsikt over lobbyen der man sitter under en storslått lysekrone i krystall.

Etter å ha brukt en dag på å utforske byens historiske gater og gammeldagse kafeer, kan gjester som bor på hotellet spise på Deak Street Kitchen, som serverer et spennende utvalg av Ungarsk-inspirerte retter med sesongens råvarer. Her finnes også et av byens største utvalg av øl og vin.

Suite_Livingroom.png-720x468

For dem som ønsker en avslappende behandling i hotellets spa, byr dette på det aller meste. Et døgnåpent treningssenter er også på plass.

Ballsal med plass for 180 mennesker finnes også sammen med fem møterom av ulik størrelse.

Har du planer om å besøke Budapest, og i så fall, frister det nye Ritz-Carlton-hotellet?