Ras Al Khaimah i De forente arabiske emirater tilbyr en ekte opplevelse av arabisk kultur takket være sin fascinerende historie som strekker seg 7000 år tilbake i tid. Det tilbyr fantastiske landskap i tillegg til tradisjonell kultur. Her skinner sola hele året, Ras Al Khaimah er et paradis med alt fra uberørte strender, mangrovesvampe og bølgende terrakottaørkener til fruktbare grønne oaser. Alt med utsikt over de dramatiske og majestetiske Hajar-fjellene.

Ras Al Khaimah er mer enn et reisemål; det er en opplevelse for livet ifølge en pressemelding om dette litt ukjente reisemålet.
De siste årene har Ras Al Khaimah Tourism Development Authority lansert tre forskjellige miljøvennlige opplevelsesbaserte prosjekter i Jebel Jais, De høyeste fjell i De forente arabiske emirater, for å posisjonere Ras Al Khaimah som et natur- og opplevelsesmål i Midt-Østen og som et supplement til det nabolandet Emiratene tilbyr . Disse prosjektene inkluderer den første kommersielle jernbanen i det arabiske distriktet, Jebel Jais Via Ferrata. Det er også turstier og zipline fasiliteter; Jebel Jais Viewing Deck Park, som har syv terrasser for å gi en fantastisk 360-graders utsikt over de spektakulære Hajar-fjellene og Jebel Jais Flight, verdens lengste zipline som ble lansert for et drøyt år siden.

Her er noe for enhver smak; den 64 km lange sandstranden tilbyr avslapning, forskjellige vannsport, familie- og luksuriøse feriesteder og golf rett ved sjøen. Benytt anledningen til å gli gjennom en kajakk gjennom mangrovesvampen og oppleve fugl og dyreliv eller en safari i ørkenen. På litt over 2000 meters høyde kan adrenalinet begynne å pumpe på sykkel- og zipline-turer gjennom Jebel Jais raviner.

Ras Al Khaimahs popularitet har økt den siste tiden på grunn av den enkle tilgjengeligheten, og det er en 45 minutters kjøretur fra Dubai internasjonale lufthavn. Det lokale klimaet er litt kjøligere med 10 grader lavere temperaturer på fjellet.

De fleste av de kjente større kjedene er representert på stedet med forskjellige familie- og luksussteder ved sjøen til familievennlige by- og badorter. Det er mer enn 6700 rom tilgjengelig på tvers av kjeder som Waldorf Astoria, Hilton, Rixos, Rotana, Ritz-Carlton og mange flere. Ytterligere 12 000 rom er planlagt for 2021 med Conrad, Intercontinental, Radisson, Movenpick og Marriott.

Gjestfrihetsbransjen i emiratet har økt takket være dette mangfoldet og landskapet. Ras Al Khaimah har satt nye rekorder i antall besøkende og er regionens raskest voksende reisemål som tiltrekker investorer.

Sjekk ut våre hoteller i Ras Al Khaimah