Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Det ordtaket ser ut til å passe inn på Raffles-feriestedet på Maldivene, som åpnet i mai. Nå utvides feriestedet med 16 eksklusive over-vann villaer.

Raffles Meradhoo ligger i den sørlige enden av Gaafu Alifu-atollen. Med bare 21 villaer, et innholdsrikt og elegant spa, en ny restaurant ved stranden og et dykkesenter i verdensklasse, er dette stedet for den som elsker hav, livet under vann, gastronomi, eleganse og opplevelser. En egen marinebiolog er også på stedet og kan kaste lys over alt det spennende som bor i havet.

Feriestedet består av to øyer med ulik karakter og tilbud av opplevelser, men det hele er smakfullt satt sammen takket være Raffles legendariske service. Med sine sofistikerte restauranter, Nikkei og Yuzu, og bassengbaren Yapa med utsikt over solnedgangen, er feriestedet det perfekte stedet for dem som drømmer om en luksuriøs ferie ved sjøen.
Fasilitetene som tilbys på Raffles Maldives Meradhoo er blant de beste som er tilgjengelige på Maldivene. Det er blant annet tilgang til en Marine Butler som er glad for å arrangere og guide snorkleturer gjennom feriestedets to husrev. Gaafu Alifu er en av de største og dypeste atollene i verden og viser en enestående rikdom i skjærene som omgir feriestedet. Gjestene blir invitert til å se etter Apollo, en av de tjue skilpaddene som er hjemmehørende i atollen, og som ofte svømmer for å hilse på.
Uansett hvilken villa  man bor i, er det blant de største på Maldivene. Alle har marmorbadekar, privat basseng og utendørs dusj. Strandvillaene er omgitt av frodig grøntområder, og de har utsikt over soloppgangen eller solnedgangen. Vannvillaene har utsikt over det blendende turkise vannet.

Benytt vår unike søketjeneste for å få den beste prisen på et opphold på Raffles Maldives Meradhoo.

591089-2000x133394941-2000x1333

815017-2000x1333680947-2000x1322