Raffles har nylig åpnet Raffles Shenzhen og Raffles Maldives Meradhoo som føyer seg inn i rekken av deres luksushoteller.

Raffles Hotels & Resorts er kjent for sin eleganse og genuine sjarm. Kjeden åpnet nylig to ny hoteller – Raffles Shenzhen och Raffles Maldives Meradhoo.

Raffles Shenzhen tar luksusen fra den «gamle verden» og kombinerer dette med et skreddersydd besøk i den luksuriøse pg moderne metropolen. En ekstraordinær urban oase som befinner seg i de øverste etasjene i en 72 etasjers høy bygning, nemlig, One Shenzhen Bay complex.

HI565288490

De 168 rommene og leilighetene har en storslagen utsikt over Shenzhen Bay og Hong Kong. I oppholdet inngår naturligvis Raffles Butlers med sin unike service.

HI407780026

I den sydlige delen av «skjærgården» som utgjør Maldivene, ligger Raffles Maldives Meradhoo. Her tas gjestene vekk fra hverdagens mas og kjas. Resorten er omgitt av krystallklart vann og flotte korallrev, her finnes 21 strandvilylaer og 16 over-vann villaer. Gjestene flys til Meradhoo med sjøfly hvor de spå møtes av de legendariske Raffles Butlers, sammen med Marine Butler og Children’s Butlers og private kokker som alle sørger for et optimalt opphold..

Hitta det bästa erbjudandet för en hotell vistelse med vår söktjänst.