Passasjerer om bord i Qatars First og Business class mottar i disse dager en eklusiv toalettveske med innhold (amenity kit) i forbindelse med at Qatar støtter kampen mot brystkreft.

Den eksklusive toalettvesken er laget i vegansk skinn og kommer i to forskjellige utførelser, en hvit med et trykk av Pink Band for kvinnelige reisende og en grafittgrå med rosa graveringer for mennene. Begge har et unikt glidelåshåndtak i form av Rosa Band. Til hver veske følge også beskjeden skrevet på et bånd –  «Støtt kampen & tenk rosa».

Vesken som deles ut i business class inneholder blant annet sokker, sovemaske, ørepropper og en serie produkter fra italienske Castello Monte Vibiano Vecchio. De spesialiserer seg på å utnytte fordelaktige egenskaper ved olivenolje på en nyskapende måte. Hudpleieserien inkluderer en leppepomade, fuktighetsgivende ansiktsspray og en foryngende ansiktskrem som også er fuktighetsgivende. I tillegg til det samme innholdet har First Class vesken også en Night Recovery Cream og et brilleetui med Rosa Bandet-logoen. Veskene som blir delt ut til de kvinnelige reisende har alle detaljer i en rosa tone mens herrene mottar tilsvarende produkter i mer grålig tone.