Med kjeden Beyond Green ønsker Preferred Hotel Group å tilføre verden en kjede med bærekraftige hoteller. 

Preferred Hotel Group, Inc. er et familieeid foretagende som står bak en rekke varemerker innen reise -og hotellindustrien. Navn som Preferred Hotels & Resorts og Historic Hotels Worldwide har du sikkert hørt om. Nyeste tilskudd er Beyond Green hvor bærekraft er nøkkelordet.

Det nye hotellmerket har «går live» i 2021, og ved oppstart har de en global portfolio bestående av 24 hoteller i alt 15 land, og bredden er stor, fra safari-lodge i Rwanda og hotell i USA til slott i Irland.

PreferredHotels-1

Foto: Bisate Lodge, Preferred Hotels Group Inc.

Beyond Green drives av Preferred Hotels som ønsker å bygge en bedre og lyser fremtid for reiser på en bærekraftig måte slik at fremtidige generasjoner også vil kunne glede seg over å kunne reise samtidig som moder jord beskyttes så langt det er mulig i denne sammenheng.

”Det har ikke tidligere vært et større behov for å fronte en snillere og mer skånsom måte å utforske vår vakre, men ømfintlige klode, uttalte Linday Ueberroth som er toppsjef for Preferred Hotel Group i en pressemelding forleden»

PrefferedHotels-2

Foto: Borgo Pignano, Preferred Hotels Group Inc.

Under hotellmerket samles hoteller verden over som er engasjerte i å levere på de tre viktige pilarene innen bærekraftig turisme; miljøvennlige metoder som går langt forbi dagens standarder, beskyttelse av natur -og kulturarv og ikke minst bidrag til lokalsamfunns sosiale og økonomiske behov.

Hotellene har genomgått en omfattende kontrollprosess hvor de må oppfylle en omfattende liste med strenge krav som er i overensstemmelse med globale brekraftsnormer og FNs bærekraftsmål. Eksempler på dette er utslipp av klimagasser, reduksjon av plast og prioritet på å ansette lokalbefolkningen – og ikke minst lønne dem på en rettferdig måte.

Hotellene er bookingsklare over nyttår, selv om vi ikke kjenner dato i skrivende stund. Her finner du listen over deltagende hoteller.