British Airways er nå i gang med å teste ut VR-tilbud (virtual reality) til sine passasjerer. Omfanget er foreløpig begrenset og kun tilgjengelig for dem som reiser i First Class ombord på deres rute mellom London og New York.

Fra nå og til slutten av 2019 vil kunder som reiser på utvalgte flyvninger i First fra London Heathrow til New York JFK, kunne glede seg over et utvalg prisbelønte filmer, dokumentarer og reiseprogrammer i 2D, 3D eller 360 ° formater.

VR-brillene fra, SkyLights, lar kundene fordype seg i 3D-visning uavhengig av hvilken posisjon de befinner seg i. Opplevelsen fungerer til og med når de er i liggende stilling.

British Airways er det første britiske flyselskapet som tester teknologien, og har jobbet med eksperter for å velge en rekke terapeutiske programmer, inkludert guidet meditasjon og lydterapi, spesielt designet for kunder som har flyskrekk.

Sajida Ismail, sjef for ombordproduktene i British Airways, uttaler i en pressemelding: «Vi er alltid på jakt etter den nyeste teknologien for å forbedre kundenes opplevelse både på bakken og i luften. Virtuell virkelighet har makten til å revolusjonere underholdning under flyvningen og virkelig spent på å prøve disse nye brillene, da de burde skape en unik og minneverdig reise for våre kunder.