Skal du innom Mandarin Oriental, Tokyo kan du oppleve ekstraordinære retter på en unik pop-up restaurant på hotellet. Men denne er kun åpen dagene 12, 13, 14 og 15.juni. Sommertilbudet er i regi av de tyske kokketvillingene Thomas og Mathis Sühring.

Tvillingene fra Berlin åpnet restauranten Bangkok Sühring 2016, og nå har de greid å posisjonere denne restauranten til å komme på en fjerdeplass blant de 50 beste restauranter i Asia.

tokyo-restaurant-sense-tea-corner-03

Nå kan du altså oppleve brødrenes kokkekunst, og for ca. 15.000 kroner kan du få en omfatteende opplevelse som inkluderer

– Luksuriøs innkvartering i en suite på Mandarin Oriental, Tokyo
– to middager på Sühring på Mandarin Oriental, Tokyo
– Riktig frokost for to i K’shiki eller Oriental Lounge
Pop-up-restauranten vil være tilgjengelig i hotellets Signature-restaurant, og det vil enten være en 10-retters meny for tilsvarende ca. 1.000 kroner eller en 12-retters som har en prislapp på i obverkant av 2.000 kroner.

Det som presenteres er en utsøkt, moderne tysk meny inspirert av kokkenes barndomsminner og familieoppskrifter. Ved å kombinere essensen av tradisjonell tysk mat med moderne sentraleuropeiske påvirkninger, har brødrene lykkes i å styrke sitt hjemlands matkunster til nivået av haute cuisine.

corporate-tokyo-suhring-dish-1000x667

Finn de beste prisene for Mandarin Oriental Tokyo her.