Air France har nå sluppet de første bildene av deres nyoppussede kabiner ombord i deres Boeing 777-300 som primært betjener destinasjoner i Karibien og Det indiske hav.

Ombord er det totalt 472 seter (14 i Business, 28 i Premium Economy og 430 in Economy) 15. januar i år tok det første flyet som er utstyrt med den nye kabinen av til Pointe-à-Pitre, deretter til Fort de France dagen etter. Saint-Denis de la Réunion står for tur til sommeren. Fra januar til desember 2020 vil Air France gradvis installere de nye kabinene på alle de 10 Boeing 777-300-ene som er i flåten. Senere i år dukker de nye kabinene opp på fly som betjener ruter til Mauritius, Havana, Cancun, Santo Domingo og Punta Cana.

73182_original73181_original

Det nye businessclassproduktet byr på en behagelig reiseopplevelse, loves det fra selskapet. Når setet legges ned kan man nyte en to meter lang seng. Konfigurasjonen er 1 – 2 – 1 slik at samtlige passasjerer i business class har direkte adkomst til en av flyets to midtganger. Ønsker man mest mulig fred, kan en kjekk «do not disturb» knapp trykkes på, og da vekkes man ikke før absolutt nødvendig. Men samtidig går man glipp av velsmakende retter og ikke minst viner i toppklasse. Kokongen som omfavner setet sørger for litt privatliv, og reisende i business class får også støyreduserende hodetelefoner som passer perfekt til underholdningen som vises på en 18,5 tommers HD-oppløst skjerm. I tillegg finnes justerbart leselys og ikke minst stemningsbelysning for en skreddersydd «reisestemning». Passasjerene får også utdelt en eksklusiv toalettveske i semsket skinn med nødvendig innhold.

Oppgradert premium økonomi

Premium Economy-kabinen byr på et helt nytt sete med solid bredde på 48,5 centimeter, og mulighet for å legge ned ryggen i 130 grader som gir en veldig god og avslappet stilling for søvn eller for å se på film. Setet byr på bedre korsryggstøtte, bedre benplass, mer plass for oppbevaring av småting, justerbart leselys, strømuttak, to USB-porter og ikke minst støydempende høretelefoner og et bredt underholdningsutvalg som vises på en 13,3 tommers HD-skjerm.  En nydesignet toalettveske er på plass sammen med et behagelig teppe og pute.

73179_original73183_original

Champagne og wifi for alle

Air France tilbyr et utvalg av viner og champagner i alle sine kabiner. Alt er valgt valgt av Paolo Basso, verdens beste sommelier i 2013.Reisende kan også glede seg over Wi-Fi ombord med Air France CONNECT. I slutten av 2020 vil hele Air France-flåten være utstyrt med Wi-Fi.