I september 2015 åpner det nye hotellet i Helsinki som har fått navnet Radisson Blu Metropol Hotel. Bak hotellet står samme team som blant annet skapet populære Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg.

Radisson Blu Metropol kommer til å tilby 205 rom og suiter og dessuten en konferansavdeling med sju konferansrom med plass for opp til 200 gjester samtidig.

Ønsker man å spise finnes det på hotellet en restaurant og bar, Nellys Restaurang & Bar. Nøkkelordet med restauranten er «Where Coffee turns into Cocktails», folk skal ønske å bli lengre. Meny og innredning er hentet fra Nellys reiser rundt om i verden.

Hotelldesignet er hentet fra Helsinkis kultur- og designarv med inspirasjon fra det industrielle, eksempelvis vil man finne innslag som lær, stein og tre.

Hotellet blir loggende i bydelen Söder, drøyt 400 meter frahavnen og knutepunktet hvor man finner tog, buss og ferger. I området planlegges også et shoppinggalleri samt en SF-kino som skal bli en av Europas mest moderne.

– Det er utrolig spennende å få være med og bidra til denne positive byutviklingen i Söder i Helsinki. Vi ser at vårt hotell kommer til å kunne bidra med mye for byen. Dels kommer vi til å tilby flere arbeidsplasser, men også en plass for byens innbyggere til å møtes og omgås, sier Malin Franck, VD hos Radisson Blu Metropol hotel.

Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg

Radisson Blu Metropol Hotel, Helsinki

Foto: Carlson Rezidor

Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg

Radisson Blu Metropol Hotel, Helsinki

Foto: Carlson Rezidor