Flyselskap verden over har har vist mye kreativitet under Covid-19 pandemien for å skape litt inntekter i en ellers tøff tid. Singapore Airlines lanserte forleden tre «once-in-a-life-time» opplevelser. Vi i BusinessClass.com har sett nærmere på tilbudene.  

Singapore Airlines kommer i løpet av helgen 24 og 25 oktober til å forvandle ett av sine parkerte fly, nærmere bestemt en Airbus A380 til en restaurant. Det står parkert på Singapores flyplass, Changi Airport og inviterer interesserte til et eksklusivt måltid ombord. Dette er en unik mulighet til å teste flyselskapets berømte service i et av deres fly – eksempelvis i Business Class eller Suites.

Business-Class-Dining-Singapore-Airlines-2000x1200

Foto: Singapore Airline

Samtlige kabinklasser er tilgjengelig i forbindelse med denne opplevelsen. Hver klasse har sin egen meny som for øvrig inkluderer «peranakan-retter» laget av den kjente Singaporianske kokken Shermay Lee. Måltidene akkompagneres av passende viner som naturligvis er tilpasset av Singapore Airlines egen sommelier.

Book-the-Chef

Dette er prisen:

  • $53.50 Singapore dollar (cirka 360 NOK) i Economy
  • $96.30 Singapore dollar (cirka 650 NOK) i Premium Economy
  • $321 Singapore dollar (cirka 2.170 NOK) i Business Class
  • $642 Singapore dollar (cirka 4.335 NOK) i Suites

Foto: Singapore Airlines

Et av høydepunktene er en utstilling av flyselskapets uniformer gjennom årene. Alle besøkende som kommer ikledd tradisjonelle klær slik som saronger og batikkjoler vil motta en spesiell oppmerksomhet, lover Singapore Airlines.

Lobster-Thermidor-Singapore-Airlines

Foto: Singapore Airlines

I tillegg til dette sørger flyselskapet for guidede turer hos deres eget Training Center – herunder simulatortrening , aktiviteter for barn og ulike workshops. Mock-up-behind-the-scenes-training-area-800x602

Foto: Singapore Airlines

Det blir også mulig å bestille First Class og Business Class måltider rett hjem. Disse kan bestilles sammen med andre luksusartikler man får når man flyr med Singapore Airlines – herunder Dom Perignon Champagne og dekketøy fra Narumi. Det er også mulig å bestille en egen kokk som sørger for korrekt oppvarming av måltidet i ditt eget hjem.

discover_your_singapore_airlines_sia_at_home

Foto: Singapore Airlines

Booking kan gjøres via KrisShop.com, og KrisFlyer medlemmer kan også benytte sine miles eller samle miles på dette tilbudet.