LATAM Airlines er nå godt i gang med å oppgradere sitt interiør på mer enn 200 fly. Nye seter skal på plass i alle klasser. Her er noen glimt fra hva som er i vente.

Dette er en del av selskapets investeringsprogram som har en prislapp på saftige 400 millioner amerikanske dollar. LATAM Airlines Peru vil bli det første datterselskapet som mottar de første ombygde maskinene. Så følger de øvrige datterselskapene i tur og orden.

 

LATAMs nye premium business class knytter det seg naturligvis store forventninger til. Her får de reisende, ut fra hva vi kan se, enestående komfort og ikke minst langt mer privatliv sammenlignet med tidligere.

LATAM_new_businessclass.2

LATAMs nye Premium Business kabinvil gradevis bli introdusert ombord på flyselskapets langdistansefly; Boeing 767 og Boeing 777, samt den nye Boeing 787-9 og Airbus A350-1000 som skal leveres frem i tid.

Det er seteprodusenteen Thompson som står bak de nye setene i business class som gir direkte adkomst til en av flyets to midtganger. her sitter man 1 – 2 – 1, og reiser man alene er «solo-setene» å foretrekke, mens dersom man reiser alene, er setene i midtseksjonen å foretrekke. Legge man setet ned blir det en fullstendig flat seng, og man kan nyte underholdning fra en høyoppløst 18 tommer skjerm. En rekke smarte oppbevaringsløsninger er på plass. I forbindelse med det nye setet har LATAM også benyttet anledningen til å oppgradere «ombord-produktet» med nytt sengetøy og oppgraderte måltider.

LATAM_new-businessclass

Ta en titt på «skrytefilmen» fra LATAM. Vi i BusinessClass liker det vi ser, og ikke minst at LATAM tar et langt steg i retning av å tilby premiumreisrende an non 2019, det produktet de forventer.