I ettermiddag tok en fullastet Dreamliner av for aller første gang fra Oslo Lufthavn med kurs mot Las Vegas.

Direkteruten vil fra i morgen gå hver tirsdag i vinterhalvåret og opereres av en Boeing 787-8 med plass til 291 passasjerer.

– Dette er en hyggelig dag for alle reiseglade nordmenn. Las Vegas er en av de mest berømte byene i verden og vi er veldig glade for at Norwegian har satt opp denne ruten. Det betyr også bedre tilgang til en ny region, som igjen kan gi nye mulighet for norsk næringsliv, sier trafikkdirektør på Avinor Oslo Lufthavn, Jasper Spruit, og fortsetter.

Norwegian gleder seg naturligvis også over å kunne introdusere enda en direkterute mellom Norges hovedflyplass og det amerikanske kontinentet.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby norske reisende nok en USA-rute, nå mellom Oslo og Las Vegas. Vi ser at flere og flere kunder velger Norwegian når de skal reise mellom kontinentene, sier kommersiell direktør i Norwegian Thomas Ramdahl.

Norwegian lanserte sin første langdistanserute mellom Oslo og New York i 2013 og i dag flyr selskapet også direkte til Fort Lauderdale, Orlando, San Fransisco, Los Angeles, Boston og nå Las Vegas.