Norwegian fortsetter å åpne nye baser i utlandet. I starten på november ble det annonsert at de åpner sin fjerde base i Spania, på Tenerife, to uker senere offentliggjorde de en ny base i Madrid og nå kommer beskjeden om en sjette base i Spania, denne gangen i Barcelona.

Tre nye fly av typen Boeing 737-800 vil plasseres på basen i Barcelona og rekruttere over 100 medarbeidere lokalt. Til våren lanserer selskapet fire nye ruter fra Barcelona til Sandefjord Torp, Hamburg, Berlin og Warszawa.  Samtlige ruter starter fra april 2014 og skal opereres med 2-4 avganger per uke. Det blir også økt frekvens på eksisterende ruter til Stockholm, Helsinki og London.

Samtidig har Norwegian signert en flerårig samarbeidsavtale med London Gatwick. Norwegian er et av de sterkest voksende selskapene ved flyplassen, og vil fremover åpne en rekke nye ruter her, også langdistanseruter. Samarbeidet knytter Norwegian og London Gatwick enda tettere sammen når det gjelder blant annet ruteutvikling og markedsføring. I oktober offentliggjorde Norwegian at de til sommeren 2014 blant annet skal åpne langdistanseruter fra Gatwick til New York, Los Angeles og Fort Lauderdale.