• I sommer skal norske SeaDream Yacht Club seile med to skip i Norge. Salgsansvarlig Jannicke Daae Rognstad hos SeaDream forteller at dette er en enestående mulighet for å oppleve Norge og deres luksuriøse skip.


IMG_1166

 SeaDream Yacht Club skal i år seile med to skip i Norge. Kan du fortelle litt om bakgrunnen for dette?
– Covid-19 har ført til mange reiserestriksjoner og har vært en stor utfordring for alle innen reiselivsbransjen. Heldigvis har SeaDream en eier som griper muligheten til å tenke nytt, endre opprinnelig seilingsrute og skape et alternativ for nordmenn som har drømt om og en dag å seile opp norskekysten.

Hvordan har markedet tatt imot nyheten om Norgescruise med SeaDream?
– Det har blitt tatt så godt imot at vi nå har besluttet ta opp begge våre skip til Norge. Et skip vil ha fokus på 12 dagers seilinger fra Oslo til Tromsø og det andre skipet vil seile 7 dager mellom Bergen og Oslo. Reisebyråene er veldig positive og har solgt godt, det virker som seilingene våre er et etterlengtet tilbud til nordmenn som nå må legge ferien sin til Norge i sommer.

 i-tk2Lj9r-X3

Dere hadde opprinnelig planlagt en sommer i Middelhavet. Kan du fortelle litt om hva som skal til rent praktisk for å endre seilingsplaner på så kort varsel?
– Forberedelsene er de samme som vi vanligvis gjør når vi planlegger seilingsruter. Vi har seilt med skipene i Norge tidligere så vi har god kunnskap om havner og destinasjoner. Selvsagt har vi måtte snu oss rundt litt raskere enn vi pleier, det har vært en lærerik og morsom prosess.

SeaDream er for mange synonymt med sol og varme i Karibien eller Middelhavet. Hvordan blir det å tilbringe en sommer i Norge med usikkert vær?
– Jeg tror nordmenn er godt vant med norske værforhold og som nasjon er vi glad i å være på sjøen. Jeg tror dette blir en unik opplevelse for de som ønsker å oppleve norskekysten med et lite skip som kan blant annet kan by på en fantastisk kulinarisk opplevelse.

i-hz46k3j-X3

Kan reisende tilbringe natten ute på dekk selv om det er midnattssol og kanskje litt kjølig?
– Vårt mannskap gjør det mulig å sove ute i våre klassiske «Balinese» drømmesenger på dekk. Gjestene får selvsagt dyne og pute, så de trenger ikke og bekymre seg for å fryse. Disse spesialdesignede sengene er det perfekte stedet på yachten for å slappe av på dagen eller sove ute under midtnattsolen, og er mitt favorittsted ombord på skipet. Den beroligende lyden av havet og de vakre omgivelser vil nok gjøre dette til en uforglemmelig opplevelse.

   • Får passasjerene den fulle SeaDream-opplevelsen ombord, eller har dere måttet tilpasse dere den spesielle situasjonen vi er i?
   • – Gjestene våre skal selvsagt få den fulle SeaDream opplevelsen. Vi vil følge alle retningslinjer fra Norske helsemyndigheter når det gjelder håndtering av Covid-19 for vårt mannskap og gjester. Vi vil gjøre vårt ytterste for at seilingene i Norge skal bli en trygg, behagelig og ikke minst en minneverdig opplevelse.

 

   • i-99sgL5F-X3

   • SeaDream seiler med små skip og maksimalt 112 passasjerer. Hvordan er opplevelsen sammenlignet med store skip?
    – Hemmeligheten til SeaDream er at vi ikke opererer i cruise-bransjen, men innen yachting. Med kun 112 gjester kan vi tilpasse oss hver enkelt gjest sine ønsker. Fra det øyeblikket du blir ønsket velkommen ombord av kapteinen, føles det som om du blir ønsket velkommen til ditt eget skip. Her er ingen køer, stress eller støy, alt går i det tempo du selv måtte ønske.»All inclusive» høres behagelig ut. Kan du fortelle litt om hva som er inkludert?
    – I prisen er det aller meste inkludert: utvendig lugar, gourmet måltider, drikke inkludert vin med mer, vannsport aktiviteter etc. Tilleggskostnader er kun personlige utgifter som spa-behandlinger, enkelte vin og spiritus varianter, samt landaktiviteter.


Mange av våre lesere setter stor pris på god mat og drikke. Hva tilbyr dere ombord?
– Det gastronomiske nivået ombord er av ypperste internasjonal klasse. SeaDream er opptatt av å tilby spesialtilpassede matopplevelser for hver enkelt gjest, man kan velge mellom gourmetretter, veganske og vegetarianske alternativer kombinert med det beste vinutvalget til havs. Måltidene serveres enten ute på dekk eller inne i restauranten.

i-S386Fxr-X3

Helt til slutt, hva setter du selv mest pris på ombord på skipene deres?
– Atmosfæren, helt klart atmosfæren. Følelsen du har hver dag ombord er helt ubeskrivelig, mye takket være vårt fantastiske mannskap som gjør hva de kan for at du skal ha den beste ferieopplevelsen. Og så er det maten, for en «foodie» er dette himmelrike. Måltidene på SeaDream er en del av dagens høydepunkt, jeg elsker å sitte tilbords på SeaDream, helst ute i frisk luft og nyte nye smaksopplevelser. SeaDream byr rett og slett på en stor dose med endorfiner.

Eksklusivt for deg som leser BusinessClass.no: Reis på Norgesferie med SeaDream sommeren 2020 og vi sponser flybilletten til eller fra cruiset med 1 000,- per person. Les mer på businessclass.no/seadream.