Nylig åpnet Hilton sitt første hotell i Torshavn på Færøyne. Det nye hotellet bringer også med seg øyas første helsesenter og en ny arena for kulinariske opplevelser. 

Øygruppen Færøyene består av 18 øyer preget av bratt natur. De kneiser dramatisk opp fra havet og er iøyenfallende dramatiske, grønne og frodige. Foruten naturen er øygruppen kjent for sitt kjøkken som stadig flere oppdager. Og nettopp denne arven tilkjennegir seg på hotellets kjøkken hvor man kan nyte spennende retter basert på svært kortreiste råvarer.

Hilton Garden Inn Faroe Islands, som er hotellets fulle og korrekte navn befinner seg I umiddelbar nærhet til både den spektakulære fossen Svartafoss og ikke minst det innholdsrike nasjonalmuseet.

Hotellet byr på I alt 130 rom, hvor majoriteten av disse har flott utsikt over den flotte naturen rett utenfor. Rommene er minimalistisk og har definitivt et nordisk preg over seg stilmessig.

Skjermbilde 2020-11-23 kl. 19.25.57

Men det er de kulinariske høydepunktene som egentlig er hotellets styrke. Den franske bistrorestauranten Hallartún styres med stødig hånd av den anerkjente kjøkkensjefenJakup Sumberg som blant annet har jobbet på noen av de mest prestisjefylte restaurantene i både Danmark og Sverige.

HiltonGardenInn-kokk

Hallartún byr på flott utsikt utenfor, men også inne I restauranten, nærmere bestemt mot det åpne kjøkkenet hvor man kan følge med mens rettene blir tilberedt.

HiltonGardenInn-4

Hotellet byr også på øygruppenes første velværesenter hvor man kan nyte sauce, Jacuzzi eller trene akkurat når man måtte ønske.