Amsterdam er en av verdens mest liberale metropoler. Her finnes et rikholdig utvalg barer dersom man bare er ute etter en drink. Barer med eksepsjonelle cocktails og et unikt miljø er det færre av. Derfor har vi funnet frem en håndfull barer du bør oppsøke ved neste Amsterdambesøk. 

Tales & Spirits

tales-and-spirits-amsterdam

Foto: Tales & Spirit

Kritikerroste Tales & Spirits ligger nær hotellet NH Collection Barbizon Palace og havner jevnlig på lister som kårer de 50 beste barene i verden. Her kan du nyte lekre cocktails i et koselig, avslappet miljø med personlig service. Presentasjonen av drinkene er leken, og du får et hyggelig minne av opplevelsen med deg på kjøpet. Eksemepelvis serveres enkelte cocktails i ugleformede kopper eller f.eks. i en antikk tekanne.

Pulitzers Bar

pulitzer-hotel-interiors-renovation-amsterdam-netherlands_dezeen_2364_hero-852x479

Foto: Pulitzer

Hotellet Pulitzers glamorøse bar er et «must» når man besøker Amsterdam. Denne tidløse hotellbaren strever etter å gjenskape klassiske drikker med en moderne tvist i et elegant miljø. Bestill din drink ved den gyldne baren og følg med når bartenderen i sin hvite skjorte med tversover sløyfe serverer deg din klassiske martini.

W Lounge

amswh-w-lounge-1696-hor-clsc

Foto: Marriott

Foruten sin svært sentrale beliggenhet rett ved Dam Square, er W Lounge en av Amsterdams mest luksuriøse og trendy takbarer. Her kan du nyte fantastiske cocktails mens du skuer ut over den pulserande byen. Vi anbefaler å komme ved solnedgang og vitne byens forvandling når dag blir til kveld.

The Flying Dutchman

FlyingDutchman-Amsetrdam-Netherlands-02

Foto: Flying Dutchman Cocktails

Denne intime cocktailbaren befinner seg i hjertet av Amsterdam. Her serveres klassiske drinker – noe som har vært gjort i flere generasjoner. Historien henger i veggene, og med din cocktail får du gjerne servert litt informasjon om selve drinken. Opp gjennom årene har baren mottatt en rekke internasjonale utmerkelser, og er kjent som en av de aller beste barene i Amsterdam.