Allerede før åpning har den luksuriøse resorten One&Only Portonovi i Montenegro, vekket mye interesse internasjonalt. Vi i BusinessClass.com har sett nærmere på hva som kan forventes når hotellet åpner dørene til våren. 

One&Only Portonovi ligger vakkert og privat til ved inngangen til Kotor-bukten og Montenegros adriatiske hav. Hit tar man seg enklest med bil, og kjøreturen fra Dubrovnik er en times tid. Landskapet omkring hotellet er storslagent, og det er preget av gamle byer fra middelalderen, vakker natur og og uberørte strender. Dette blir One&Onlys første strandnære hotell i Europa.

oopm-resort-villa-pool-colour

Hotellet skal holde åpent året rundt, og består av blant annet 113 rom og suiter, fire restauranter, bar, svømmebasseng og Ikea minst en privat strand.

oopm-villa-bathroom-day-1

oopm-villa-bedroom-day-1

One&Only Portonovi byr på et gjennomtenkt design, dempede farger og ventiansk-inspirert arkitektur. Den slående og klassiske utformingen defineres av blant annet buede vinduer og rød takstein. Rommene speiler Montenegros naturlige elementer og hvert enkelt rom er formet for å fremheve den omkringliggende naturen.

oopm-accomodation-double-room-bath

One&Only er kjent for å tilby sine gjester kulinariske opplevelser. På Portonovi kan man eksempelvis spise på restauranten Sabira som ledes av Michelin-kokken Giorgio Locatelli. Her er det fokus på lokalproduserte, økologiske råvarer. Tapaske Club blir hotellets trendy «poolklubb»  og nyskapende asiatiske fusionrestaurant. Mens La Veranda tilbyr autentiske retter fra Montenegros kjøkken.

oopm-dining-all-day-dining

Hotellet byr på en rekke aktiviteter for sine gjester – fra ulike sportsaktiviteter til yoga og spabehandlinger. Det anerkjente spaet Chenot Espace har et bredt og spennende utvalg av behandlinger som skaper ro i kropp og sinn.

oopm-locatelli-indoor-dining

Hotellet skal etter planen åpne 21.mars neste år, og vi i redaksjonen synes stedet fortjener å havne på vår egen «Bucket-list» over steder vi ønsker å besøke.

Finn de beste prisene på et opphold på One&Only Portonovi i vårt hotellsøk.