Dubai er synonymt med luksus, og det finnes et bredt utvalg luksuriøse hoteller. Nylig fikk byen nok et tilskudd i form av Mandarin Orientals nye hotell i Jumeira.

Mandarin Oriental, som er en av verdens fremste og mest prisbelønnende hotellgrupper driver i dag over 30 eksklusive hoteller i 22 land. Deres nye tilskudd i Dubai skal skille seg fra konkurrentene ved et særdeles innbydende interiør og service som etter hva hotellet selv uttaler, skal overgå det meste.

dubai-hotel-exterior-cityscape-01

Det nye hotellet ligger i hjertet av Dubai, i et av byens aller mest fornemme områder – Jumeira. Hotellet blir i kort avstand til byens finansdistrikt og vil i så måte være perfekt både for dem som besøker byen for forretninger og for dem som ønsker en liten ferie i nærheten av sjøen.

dubai-rooms-panoramic-view-room

Hotellet har tillsamman 256 rom og suiter, og det er kort mellom de kulinariske høydepunktene som serveres i en av hotellets i alt seks restauranter og barer. Hotellet byr også på velværeavdeling, et businesscenter og svømmebasseng for å nevne noe.

dubai-luxury-spa-vip-suite

Hotellet er designet av av Jeffrey Wilkes som også står bak utseendet til Mandarin Oriental i både Tokyo og Bangko og W Resort i Goa, India. Merittlisten er lang og luksuriøs. Hotellet preges av dempede jordfarger. De fleste av rommene har for øvrig privat balkong med utsikt mot byens skyskrapere eller mot havet.

dubai-hotel-lobby-04

To høydepunkter i det kulinariske utvalget bør trekkes frem, nemlig Tasca og Netsu. Førstnevnte styres med stø hånd av den portugisiske kjendiskokken José Avillez. Her serveres portugisiske retter med en moderne tvist. Netsu, er hotellets japanske «steakhouse» som benytter den japanske tradisjonelle tilberedelsesteknikken «Warayaki» (grilling med halmstrå), og drives av den hyllede australske kokken Ross Shonhan.

dubai-fine-dining-tasca-dusk

Hotellets spa tar velvære til et nytt nivå med sitt fokus på lokalinspirerte behandlinger og omfattende utvalg av skjønnhets og helsebehandlingen. Noen av de i alt ni behandlingsrommene har også privat balkong med sjøutsikt. I tillegg finnes et velutrustet treningsrom og ikke minst en barneklubb for de aller minste gjestene.

BusinessClass.com gir deg de beste prisene på hoteller verden over. Her finner du den beste prisen på et opphold på Mandarin Oriental Jumeira Dubai.