canouan-hotel-leisure-pool-01-800x300

Mandarin Oriental åpner i Karibia

Hotellkjeden Mandarin Oriental gjør nå sin entré på den karibiske hotellscenen.

Luksushotellkjeden tar over hotellet Pink Sands Club neste år på øya Canouan i Grenadiene som er en øygruppe blant de sydlige små antillene i det karibiske havet, og mer geografisk sett befinner vi oss mellom Grenada og Barbados.

Øya er kjent for sin store skilpadder og en avslappet stemning. Selve hotellet ligger på den nordlige delen av øya ved stranden Godhal Beach. Stranden er skjermet fra store bølger takket vøære et korallrev som ligger litt ut fra stranden.

Pink-Sands-Room

Hotellet har 26 suiter og 12 store villaer med tre eller fire soverom. Samtlige suiter og villaer har flott utsikt over havet.

Dersom du overnatter i en suite har du enten tilgang til din egen lille hage med stranden kun noen meter fra terrassedøren, og dersom du bor i andre etasje får du en stor balkong med bedre havutsikt og en egen trapp ned til stranden.

Velger du å bokke en av hotellets Lagoon Villas får du din egen pool og terrasse med møbler så du kan spise middag al fresco.

pink-sands-club

Det finnes to restauranter på hotellet, Romeo og Julia, og så har man et spa som ligger på en liten kolle men fortsatt så nær havet at lydene av bølgene som slår mot stranden nesten blir en del av behandlingen.

new-pink-sands

Det nye hotellet Mandarin Oriental øker nivået på øyas hotellutvalg. Tidligere i år fikk øya også en større og bedre flyplass.

Og hvordan kommer man til Canouan? Det finnes flyruter fra både Barbados og fra St. Vincent – men du kan også leie hotellets private jet som henter deg fra en flyplass innen passelig rekkevidde fra øya.

Se flere bilder og bestill ditt opphold her.

No comments yet, be the first!

More news

pexels-amien-63991

We have moved!

Our new website – BusinessClass.com – is filled with inspirational travel articles, reviews of premium airline cabins and luxury hotels, up-to-date travel news and of course, special offers. Click...

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×