Når det gjelder lojalitetsprogram, så refererer vi oftest til flyselskap og hotellkjeder. Men dette blir det en endring på nå som Maldivene som land har lansert Maldives Border Miles.

For mange er en reise til Maldivene en «once-in-a-lifetime» ferie, men for dem som besøker øygruppen hyppigere blir det nå mulig med opptjening i landets nye lojalitetsprogram, Maldives Border Miles. Programmet får tre nivåer: Aida (bronse), Antara (sølv), Abaarana (gull).

abaarana

Foto: Maldives Border Miles

Poeng opptjenes ved hvert besøk til landet. I likhet med andre lojalitetsprogram, så flyttes man opp til søv eller gull og fordelene blir bedre. Vi kjenner i skrivende stund ikke til hvilke fordeler det dreier seg om, men det blir spennende å følge prosjektet som lanseres i desember.

yang-wewe-SKSf18sFGBM-unsplash-1000x750

Med tanke på alle luksuriøse hotell som finnes på Maldivene, håper vi at dette blir en mulighet for å booke et opphold på poeng, få oppgraderinger etc. på de mest fantastiske hotellene som finnes på øyene. Vi kommer tilbake med mer informasjon, så snart vi vet mer.