Sammen med det britiske selskapet Bamford som blant annet lager hudpleieprodukter, har hotellkjeden Belmond som også tilbyr eksklusive togreiser, nå toppet dette tilbudet med å tilby spabehandlinger ombord på sitt luksustog Belmond Royal Scotsman.

17.april går startskuddet for det nye tilbudet som tar passasjerene på en storslagen togreise gjennom deler av Storbritannia – men nå er en dedikert spavogn hektet på togsettet. Det nye Bamford Haybarn Spa byr på spabehandlinger for dem som reiser på de lengre togturene – altså minst én overnatting. I spaet vil gjestene kunne nyte behaglige spabehandlinger hvor utelukkende organiske produkter benyttes.

The new Bamford Haybarn Spa aboard the Belmond Royal Scotsman

Det nye Bamford Haybarn Spa ombord på Belmond Royal Scotsman

Foto: Belmond

Selve spaet er laget med bærekraftig treverk fra Skotland og Cotswolds. Selve vognen har to behandlingsrom med et stort vindu. Da kan man samtidig nyte det flotte landskapet som farer forbi mens man får behandling.

Det bys på et bredt utvalg velværebehandlinger – blant annet ansiktsbehandlinger, massasje, manikyr og pedikyr osv.

The new Bamford Haybarn Spa aboard the Belmond Royal ScotsmanDet nye Bamford Haybarn Spa ombord på Belmond Royal Scotsman

Foto: Belmond

Et høydepunkt fra den omfattende menylisten er signaturbehandlingen the Bamford Bespoke Facial som er en time lang behandling hvor målet er å gjenoppfriske huden i ansiktet. Og i dette ligger det også ansikts refleksologi, lymfedrenasje og ulike helbredende pusteøvelser. Det hele avsluttes med en dyptvirkende ryggmassasje med fokus på Shiatsu trykkpunkter som gjøres med oppvarmede steiner. Dette skal fjerne stress og gi en høy grad av velvære etter endt behandling, heter det i en pressemelding.

Toget byr for øvrig på en lekker restaurant og flotte kupeer. Og man kan eksempelvis ta en 7 dagers rundtur hvor mye av Storbritannia vil kunne beskues fra de behagelige togvognene.

Four-course dinner aboard the Belmond Royal Scotsman

Frister det med en 4-retters ombord på the Belmond Royal Scotsman?

Foto: Belmond

Man starter reisen i Edinburgh og serveres 3 måltider daglig – inkludert «full Scottish breakfast». Lunsjen er bestående av 3 retter mens middagen består av 4 retter. På turen kan man også delta på utflukter for å oppleve ulike kulturelle og historiske opplevelser

Og annen detalj som for mange er viktig, er at toget har et imponerende utvalg whiskyer i sin bar. Og det kan jo være en perfekt avslutning på et behagelig spabesøk.

Les mer om vårt nylige opphold på luksuriøse Villa San Michele i Firenze.