Etihad First & Business Lounge, Paris CDG, Terminal 2A

Etihad First & Business Class Lounge, Paris CDG, Terminal 2C

Inntrykk

I februar 2013 åpnet Etihads nye kombinerte First- og Businesslounge på Paris Charles-de-Gaulle som kostet nærmere 60 millioner kroner å bygge. Det er en imponerende lounge, både i størrelse og design, som omfatter totalt 620 kvadratmeter med flere områder for ulike gjøremål. Designet er gjennomgående elegant og fargene holdes i hvite kolører og mørkebrunt tre. I loungen finnes eksempelvis en à la carte-restaurant, avslappningsområde, business center, familierom, bønnerom, toaletter samt dusjfasiliteter.

Lengst inn i loungen finnes det som best kan beskrives som en luksuriøs stue med store hvilestoler og soffaer samt lesemateriale og flere TV´er.

Innredningen er utsmykket med vaser av den franske glassblåseren Jean-Claude Navaro, tredimmensjonale pelxiografier av Jean-Francois Larrieu samt arabisk kunst av den irakiske kalliografen Hassan Massoudy.

Mat og drikke

I midten av loungen finnes à la carte-restauranten der det tilbys frokostretter fra en à la carte-meny i forkant av formiddagsavgangen og middagsmat med forretter, hovedretter, ostefat og dessert før kveldsavgangen. Dessuten finnes en selvbetjeningsbuffet med enklere kalde retter. All mat på menyen tilberedes i det fullt utstyrte kjøkkenet mens man venter.

Ved siden av restauranten finnes også en bemannet bar hvor det er mulig å bestille drikkevarer – herunder Champagne og flere franske viner. Det finnes også en kaffeautomat i loungen for selvbetjening. For øvrig jobber serveringspersonale der og tar opp bestillinger fortløpende.

Fasiliteter

Loungen tilbyr gratis trådløst internet samt ett business center hvor det også finnes printere. I loungen finnes i tillegg til ulike sittegrupper også bønnerom, toaletter og dusjer.

Sammendrag

En svært imponerende lounge med et pent og elegant interiør, bra service og et superb utvalg av mat og drikke, spesielt med tanke på at Paris ikke er noen hubb for Etihad. Anbefales!

2
Most popular / latest

  1. rvarttinen

    Att de har denna lounge i Paris, kan det vara något relaterat med den 'code share' Air France och Etihad har till Abu Dhabi?

  2. segra

    Nästan värt en omväg till Paris med andra ord. Får kanske testa ngn dag.

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×