Etihad First & Business Lounge, Abu Dhabi, Terminal 1

Etihad First & Business Class Lounge, Abu Dhabi (AUH), Terminal 1

Inntrykk

Etihads lounge i terminal 1 ligger i hovedbygningen og innsjekkingsbygningen rett etter pass og sikkerhetskontrollen. Det er en ganske diskret mørkebrun entré som ligger litt avsides til dersom man er i transit, men det er bare å følge skiltingen eller be om hjelp ved informasjonsdisken. Etter entrén leder en rekke trapper til loungen som ligger to etasjer opp.

Til forskjell fra terminal 3 er loungen i terminal 1 en kombinert First & Business Lounge med felles lounge for alle gjester.

Loungen er ikke spesielt stor, den oppleves som kompakt og litt sammenklemt i det området som var tilgjengelig på flyplassen. Det smale trappehuset som leder fra transithallen opp til loungen forsterker også dette inntrykket. Loungene i terminal 3 er betydlig bedre på dette området.

Loungen har Etihads tradisjonelle loungedesign som er svært elegant med mørkebrune møbler og orange stoler og i tillegg til dette mange moderne pyntegjenstander som vaser og lysestaker.

Etter at man har passerat den lille lobbyen med resepsjonssdisken kommer man inn i hovedloungen hvor selvbetjeningsbuffeten og baren finnes. Langs den sirkelformede veggen i rommet finnes høye barstoler. Bak veggen finnes en spisesalseksjon .

Lengre inn i loungen finnes sittegrupper samt ett lite business center.

Mat og drikke

I selvbetjeningsbuffeten finnes varm mat som varierer med tiden på døgnet samt et separat bord med salatbuffet. Bak buffeten finnes et kjøleskap med alkoholfrie drikker som mineralvann, juice, te og en kaffemaskin.  Ønsker man noe alkoholholdig finnes en bemannet bar med ulike viner, øl samt et standardutvalg av brennevin. Ved baren kan man også bestille nytraktet kaffe.

Fasiliteter

I loungen finns gratis trådløst internet samt et lite business center med internettdatamaskiner og skrivebord dersom man vil jobbe.

Dusjer og toaletter finnes i loungen.

Sammendrag

En liten og kompakt lounge som føles ganske gammel sammenlignet med de nyere loungene i terminal 3. Men Etihads loungedesign er elegant og det finns et bra utvalg av mat og drikke. Pluss for hyggelig personale i loungen.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×