Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo er i gang med totalrenoveringen av sine 676 hotellrom og de første rommene er allerede ferdige.

– Radisson Blu Plaza Hotel er et landemerke. Vi er veldig stolte over hotellet og ønsker å gi gjestene våre de aller beste opplevelsene når de besøker oss, derfor investerer vi stort i denne oppgraderingen, sier administrerende direktør Tarje Hellebust ved Radisson Blu Plaza Hotel, ubeskjedent i en pressemelding.

De første nyrenoverte rommene hos Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo er allerede ferdige. Foto - Rickard L. Eriksson

Alle de 676 hotellrommene, i 37 etasjer, pusses opp av Link Arkitektur. Samtlige rom får Radisson Blu sitt nye, internasjonale designkonsept «BluPrint». Anerkjente designklassikere kombineres med særegne, skreddersydde møbler, stoffer og tekstiler for å gi gjestene den optimale kombinasjonen av funksjonalitet og stilfullt design. Allerede nå kan de første gjestene bo i de nyoppussede rommene i de øverste hotelletasjene av Radisson Blu Plaza Hotel.

Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo er i gang med totalrenoveringen av sine 676 hotellrom. Foto - Rickard L. Eriksson

– BluPrint tilbyr funksjonalitet og fleksible løsninger, kombinert med smakfullt design. Designet hos Radisson Blu Plaza Hotel er lokaltilpasset slik at hotellopplevelsen blir akkurat slik gjestene våre ønsker og forventer seg. Blant annet har vi Jensen-senger i alle rom og behagelige Ekornes London-style Stressless-stoler hvor gjestene kan sitte og nyte den spektakulære utsikten over den fine byen vår, forteller Tarje Hellebust.

Alle de 676 hotellrommene, i 37 etasjer, pusses opp av Link Arkitektur. Foto - Rickard L. Eriksson

«BluPrint»-konseptet implementeres på Radisson Blu hoteller verden over og Radisson Blu Plaza Hotel er det første hotellet i Norge som tilbyr gjestene det nye, internasjonale designkonseptet.

Alle rommene skal stå ferdig rett over sommeren og gjestene får bo i de nye rommene etter hvert som de ulike etasjene står klare.

Alle foto: Rickard L. Erikssson