Radisson Blu Hotel midt i Bodø sentrum åpnet dørene for 45 år siden og har det siste året gjennomgått en omfattende oppgradering.

Nye fellesområder hos Radisson Blu Hotel i Bodø

Gjestene kan nå oppleve ny, inspirerende design, toppmoderne løsninger i konferanselokalene og ny meny i restauranten. Målet er at hotellet igjen skal bli det mest populære møtestedet i Bodø, heter det ubeskjedent i en pressemelding fra Radisson Blu.

Nyrenovert rom hos Radisson Blu Hotel, Bodø

I løpet av det siste året har mange av hotellrommene og badene blitt totalrenovert i stilen Smart Urban Berlin. Lundwall Architects står bak designet som skal gi gjestene en helt særegen designopplevelse og gjenspeile dagens moderne, internasjonale livsstil.

Fra restauranten hos Radisson Blu Hotel i Bodø

I 13. etasje ligger hotellets stolthet, skybaren Top13, som har panoramautsikt over hele byen. DOOS Architects har gitt baren et enormt løft med nytt rustikt design og nye møbler. Veggene i lokalet er dekket av vinduer som gir gjestene en helt spektakulær 360-graders utsikt.

Fra frokostsalen hos Radisson Blu Hotel i Bodø

Radisson Blu Hotel ligger midt i sentrum av byen, med småbåthavna som nærmeste nabo. Hotellet har totalt 191 rom og 18 møte- og konferanselokaler.

DOOS Architects  har designet den nye Skybaren hos Radisson Blu Hotel, Bodø