Ønsker du å teste skibakkene i Japan, kan Higashiyama Niseko Village være stedet. Her har Ritz-Carlton akkurat åpnet et nytt resort myntet på dem som liker flotte dager i skibakken. 

Higashiyama Niseko Village ligger i hjertet av byen Niseko, som anses som et av landets aller beste skisteder. Byen Niseko befinner seg i nord, ikke så langt unna Sapporo. Det enkleste reiseveien er å fly fra Tokyo til New Chitose Airport i Sapporo, og deretter ta toget tre timer østover mot Niseko.

RitzCarlton-1

Det er en lang tur, men man belønnes av flotte skibakker og et flott nytt hotell som er omringet av vakker natur. Hotellet ligger midt i skiområdet Niseko United som tilbyr over 2.000 hektar med skiterreng. Hotellet har 50 elegante rom og suiter – og selvsagt et bredt utvalg av tilbud slik som restauranter, lounge, spa, treningssenter etc.

Ritz Carlton-4

Hotellet er utformet med tanke på å vise lysets overganger og årstidene, og har derfor masser av store vindusflater som strekker seg fra gulv til tak. Innredningen er i eklsusive materialer som polert marmor, duftende sedertre og granitt.

Ritz Carlton-5

I Higashiyama Niseko Village reiser kokkene til omkringliggende garder for å håndplukke råvarerene til maten de skal lage. Hotellet har tre restauranter, Yukibana – som serverer nybakte brød og andre bakverk på morgenen og kjøtt og sjømat etter sesongen på kvelden.   Ume Lounge – som er hotellets «hjerte» og lounge tilbyr nyskapende cocktails, lokalt brygget øl og retter i izakaya-stil. Samt Sushi Nai – som er hotellets sushi restaurang.

Ritz Carlton-2

Hotellets spa henter inspirasjon fra naturen og har ett holistiskt fokus på velvære. Her skreddersy behandlingene til hver gjest.

Ax7fvBhA

Utover dette kan gjestene også «forynges» i hotellets tradisjonelle japanske onsen bad som byr på mineralrikt vann fra Nisekos naturlige e varme kilder.