Er du lei dårlig høstvær, føler deg lite effektiv på hjemmekontoret og har et sjenerøst reisebudsjett? The Nautilus Maldives har lansert en eksklusiv hotellpakke som vekker oppsikt. 

Vi kjenner alle til sosial distansering i disse tider, og i følge The Nautilus Maldives, er dette lett å opprettholde hos dem siden de har sin egen øy.

PHOTO-2020-08-29-09-22-46-1

Foto: The Nautilus Maldives

De som velger den eksklusive hotellpakker kan endelig fjerne sin virtuelle bakgrunn på zoom-møtene. Her finnes muligheten til å arbeide på en adskilt sandbank med sitt personlige skrivebord og pergola for beskyttelse mot den stekende solen. Høyhastighets Wi-Fi sørger for at arbeidet går unna.

03L-8

Foto: The Nautilus Maldives

I tillegg til den ultimate arbeidsplassen, så har alle gjester også sin egen personlige assistent til disposisjon hele døgnet. Planlegger man å ta med familien, så kan barna eksempelvis delta i et skreddersydd læringsprogram av hotellets Young Wonderers mens du selv kan arbeide uforstyrret.

Når arbeidsdagen er over, finnes det en rekke aktiviteter for gjestene. I følge hotellet er dette blant annet private yoga-timer, guidede snorkelturer eller delfinsafari ved solnedgang. Alle måltider kan naturligvis leveres til din private villa.

48c342ec62baa4eac39a7695374f52eb

Foto: The Nautilus Maldives

Maldivene er for tiden åpent for turister, dog under forutsetning at man kan vise til en negativt COVID-19 PCR-test som er tatt senest 72 timer før avgang fra sin opprinnelige destinasjon.

For å gjøre innreisen til Maldivene så smidig som mulig tilbys det VIP-service til samtlige gjester. Alt det praktiske ved innreise til landet håndteres av hotellet, mens gjestene kan slappe av i en privat lounge på flyplassen før de fraktes videre med et sjøfly til hotellets private øy.

02L-7

Foto: The Nautilus Maldives

Men det koster. Prisen for denne eksklusive hotellpakken som innebærer 7 netter koster ca. 217.000 kroner – omslag 30.000 kroner pr. dag pr. person.