Sommerferien 2020 står for døren, og med det tar også redaksjonen i BusinessClass.no en pause. Vi ønsker deg en riktig fin sommer, og ser samtidig frem mot en spennende høst.

2020 har blitt et annerledes år enn noen kunne forestille seg, med nye regler og restriksjoner som preger hverdagen vår. Heldigvis begynner verden så smått å åpne opp igjen, og i første omgang blir det mulig å besøke en del destinasjoner i Europa. Vi har samlet noen gode Business Class tilbud til Europa med Lufthansa her. 

yachts-ship_4_edit-3-1000x667

Selv om mange har måttet endre sine ferieplaner for sommeren har det også dukket opp nye muligheter. Norskeide SeaDream Yacht Club har flyttet sine to intime yachter til Norge for en serie cruise langs norskekysten. Hurtigruten har også gjenopptatt sine seilinger langs kysten, og i tillegg har de valgt å la ekspedisjonsskipet MS Roald Amundsen tilby eksklusive cruise fra Tromsø til Svalbard. BusinessClass.no samarbeider med Cruisespesialisten og sponser flybilletten til eller fra cruiset med opp til 1 000,- per person. Mer informasjon om seilingene med SeaDream finnes her og Hurtigruten her.

Etter fem års utvikling nærmer vi oss lanseringen av nye BusinessClass.com. Vi gleder oss stort til å vise frem det vi har jobbet med, og planlegger lansering i løpet av høsten 2020 såfremt verden åpner opp og det igjen blir mulig å reise. Hvis du ser etter flyreiser i Premium Economy, Business og First Class, og de beste hotellene i verden, kommer du til å elske BusinessClass.com! Vi har utviklet et unikt søkeverktøy som inkluderer egne algoritmer for å fjerne uønsket støy og sikre at du finner de beste tilbudene basert på dine preferanser. Søkeverktøyet kombineres med inspirerende artikler og gode deals for å gi deg mest mulig premium reiseopplevelse for pengene. Vårt populære forum videreføres også.

Nye BusinessClass.com vil være åpen for alle, men enkelte funksjoner og innhold vil kun være tilgjengelig for registrerte medlemmer. Eksempelvis kan medlemmer få tilgang til bedre og flere premiumtilbud. Medlemskap er gratis, og man kan enkelt melde seg ut. Registrer deg nå, så gir vi beskjed så snart vi lanserer og du trenger da ikke registrere deg på nytt. Alle som registrerer seg på BusinessClass.com er med i trekningen av ti flotte premier fra anerkjente TUMI til en verdi av 20 000,-. Registrer deg her. Du kan øke dine vinnersjanser ved å dele budskapet i sosiale medier eller per e-post.

CC252168-F87A-44C0-B2D8-A338E24EA486-1-1000x750

Redaksjonen ønsker deg og dine en riktig fin ferie. Hvis du lengter etter å igjen få luft under vingene men ikke skal ut å fly, minner vi avslutningsvis om vår artikkel med tips om hvordan du kan gjenskape flyreisen hjemme.

God sommer!