Danske Bang & Olufsen skal levere hodetelefoner av typen Beoplay H9i til passasjerer som reiser i Singapore Airlines dyreste klasser; Suiter og First Class. Hodetelefonen er selvfølgelig kompatible med SIAs Kris-World in-flight underholdningssystem, og blir å finne om bord på SIAs A380 og B777-300ER. Utrullingen starter allerede nå i oktober.

  • – Singapore Airlines gleder seg til samarbeidet med B&O. Vi er alltid på utkikk efter nye, innovative måter å optimere kundeopplevelser på, og med B&Os høye kvalitet er vi overbeviste om at samarbeidet vil bedre opplevelsen for våre passasjerer, uttaler Singapore Airlines, Yeoh Phee Teik, ansvarlig for Customer Experience, i en pressemelding.

Med Bang & Olufsens Beoplay H9i får man ikke bare B&Os signaturlyd – men også Active Noise Cancellation og opp til 18 timers spilletid. Dette betyr at passasjerene kan se tv-serier og filmer non-stop selv på de lengste reisene – eller bare bruke hodetelefonen til å stenge all lyd ute når de skal sove eller slappe av. Som en del av samarbeidet, vil også utvalgte produkter fra B&O være tilgjengelige for kjøp i SIAs egen butikk; KrisShop.com.