Four Seasons Bangkok har åpnet en luksuriøs oase i Bangkoks kreative distrikt. Her finnes en rekke restauranter i verdensklasse og ikke minst et urbant helsesenter fullspekket med velværetjenester.  

Det nye Four Seasons hotellet ligger i hjertet av Bangkok, ved eleven Chao Phraya – og kun en 40 minutters kjøretur fra Bangkoks internasjonale flyplass Suvarnabhumi.

Hotellet har 299 rom, restauranter og barer, fantastiske lokaler for eventer og et urbant helsesenter. Hotellet omkranses av vakre hager, og som alltid loves det førsteklasses service fra personalet.

De moderne rommen har thailandske innslag, og det tilbys blant annet et spalignende baderom og vinduer som strekker seg fra gulv til tak og gir gjestene flott utsikt over eleven eller mot hotellets hager.

Four Seasons Bangkok-2

Foto: Four Seasons

Hotellet byr på mange ulike romkategorier, men vi tipper de lekre terrassesuitene blir populære. Terrassene er store nok til å benyttes til et lite middagsselskap i friluft. Man kan også slå på stortromma og bestille presidentsuiten på svimlende 450 kvadratmeter som blant annet byr på et privat svømmebasseng.

Four Seasons Bangkok-3

Foto: Four Seasons

Et team av eksperter jobbet sammen for å tilby hotellets mat og drikkeutvalg. Det er tillsamman seks restauranter og barer og dermed noe for enhver smak.

Noen høydepunkter i denne sammenheng er den autentiske, kantonesiske restauranten Yu Ting Yuan som styres av Michelinstjernekokken  Qui Xiaogui. Videre har man den italienske restauranten Riva del Fiume Ristorante som serverer sesongavhengige retter på terrassen ved eleven. Er man klar for mer franskinspirert mat, er brasseriet Palmier stedet å være. Her er det fokus på fisk -og skalldyrsretter.

Four Seasons Bangkok-4

Foto: Four Seasons

Hotellets helsesenter, Urban Wellness Center, utmerker seg med sine 2.500 kvadratmeter og brede behandlingsutvalg. Man kan eksempelvis nyte velværebehandlinger i eksklusive spa-suiter med private baderom. I tillegg finnes både butikk, frisør, neglsalong, treningssenter og et 30 meter langt svømmebasseng.

Four Seasons Bangkok-6

Foto: Four Seasons