Nå har Four Seasons Hotel and Private Residences Montreal åpnet. Det er også hjem for MARCUS, mesterkokken Marcus Samuelssons første kanadiske utpost.

Lobbyen, også kalt Social Square, ligger i tredje etasje og bygger på et konsept med åpne områder hvor lokalbefolkningen kan mingle med internasjonale gjester i hjertet av Golden Square Mile. Four Seasons er mer enn ett hotell, det omfatter også et vitalt nattliv, ett SPA og en møteplass for forretninger og glitrende sosiale gallatilstelninger – alt i samme bygg. Det er også plass for private bosteder et steinkast fra byens mest eksklusive forretninger, restauranter og museer.

”Den ’joie de vivre’ som finnes i Montréal ligner ingen ting som finnes i en nordamerikansk by. Vi har lykkes med å fange denne nerven og håper dette gjenspeiles i hotellet, uttaler Christian Clerc, toppsjef i Worldwide Hotel Operations Four Seasons Hotels and Resorts. ”Alt har blitt utformet med hensikt å gjøre møter mellom mennesker, samfunn og kultur best mulig. Og for å vise frem det beste Four Seasons kan by på når det gjelder design, kulinariske opplevelser og personlig service.

Ta en titt på bildene under og finn den beste prisen på hotellet i vårt unike hotellsøk.  

MQU_060_aspect16x9MQU_050_aspect16x9MQU_028_aspect16x9MQU_010_aspect16x9MQU_039_aspect16x9MQU_003_aspect16x9